schilderbedrijf HOFSTEE GRIJPSKERK is verhuisd naar de herestraat in Grijpskerk.
Doordat deze locatie meer mogelijkheden biedt hebben wij ons assortiment dus ook verder
uitgebreidt met o.a. inlijstwerk, zonnewering (binnen en buiten), autobelettering, lichtbakken, gevelletters, reclameborden, spandoeken, computer gesneden plakletters en een geheel vernieuwde winkel met een computergestuurde verfmengmachine. Deze machine geeft ons de mogelijkheid om meer dan 35000 kleuren te maken waaronder die van histor, sigma, flexa en natuurlijk ons eigen merk drenth verven en vewelux. Verder hebben we natuurlijk div. srt. Glas en Behang, allerlei schildersmaterialen,schilderijlijsten . Kortom te veel om op te noemen maar zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Meer info over beletteringen vind u hier HOFSTEE RECLAME

Ons nieuw onderkomen aan de herestraat 24 te grijpskerk